ПРАВИЛА І УМОВИ ВИКОНАННЯ РОБІТ

правила виконання студентських робіт

     1. Курсова робота на замовлення буде готова за 5-9 днів. Дипломна робота вимагає 21-30 днів часу. Все залежить від дисципліни і плану роботи, що розглядаються індивідуально!

      2. Ми гарантуємо повне виконання своїх зобов'язань. Тобто, якщо ми погодилися виконати те чи інше замовлення (реферати, курсові роботи, дипломні роботи) і прийняли передоплату - не сумнівайтеся, замовлення буде виконано згідно загальноприйнятих норм якості на даний вид послуг та згідно умов, які були описані в заявці і додатково обумовлені до внесення передоплати.

Відповіді на сформовані заявки розглядаються щоденно до 18:00. Заявки що були сформовані після 18:00 і в неділю розглядаються на наступний день.

Якщо Ви не отримали відповідь протягом 12:00, просимо зателефонувати +38-050-05-16-760, або написати на e-mail 1992icomp@gmail.com, можливо при оформленні заявки Ви помилково вказали контактні дані.

Якщо Ми не впевнені в тому, що можемо виконати яке-небудь замовлення, vи відразу ж Вас повідомимо про це.

     3. Ми приступає до виконання замовлення тільки після внесення передоплати, яка складає 50% від загальної вартості. Сума, що залишилася вноситься після виконання замовлення.

     4. Частково виконане замовлення (тип 50%) відправляється Замовнику електронним листом в день обумовленою дати здачі. Це практично повністю готова робота (реферат, курсові роботи, дипломна), тільки без деяких важливих даних. Ви переконуєтеся в тому що ми виконали взяті на себе зобов'язання. Якщо вам цей варіант не підходить, тоді ми віддаємо вам роботу при зустрічі.

    5. Після доплати решти суми ми відправляє Замовнику електронним листом, або при зустрічі повністю готову роботу (50% + 50%).

    6. Післягарантійний термін по всіх замовленнях становить 20 днів від дати отримання роботи Замовником.

       7. Якщо з вини Замовника якісь вимоги не були обумовлені до внесення передоплати, всі «великі» виправлення виробляються за додаткову плату. Не великі - безоплатно.

       8. Повернення грошей здійснюється тільки при пред'явленні оцінки "незалік" на рецензійний бланку ВНЗ та заяви на ім'я директора.

     9. Ми не гарантує Вам що робота (курсова, дипломна) буде захищена на "відмінно" або "добре", а тільки "зарах", тому що багато що залежить від вас при оцінці роботи. 

Щиро бажаємо успіху. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Сервис звонка с сайта RedConnect