5 порад тим, хто використовує шпаргалки

5 порад тим, хто використовує шпаргалки

Можливо, ви чули студентську загадку: «Що під спідницею у студентки?». При виборі відповіді еротичні фантазії недоречні. Під спідницею у студентки, природно, знаходяться шпаргалки. А у юнаків шпаргалки потрібно шукати в черевиках, краватках, годинниках, манжетах ... Як же краще використовувати шпори, щоб не побачив викладач?

Пропонуємо чергову добірку порад від Курсова24, створених не лише на основі досвіду безлічі студентів, а й на одкровеннях викладачів:

  1. Спокій тільки спокій! Використовуючи шпори, головне - не сіпатися. Викладачеві не так вже складно здогадатися, що студент списує. Справа в тому, що людині, яка не списує, паралельно, де знаходиться викладач - там або тут. А ті, хто списують зазвичай відстежують пересування викладача по аудиторії.
  2. Викладач вийшов покурити або зателефонувати? Будьте обережні. Можливо, це пастка! Коли викладач виходить, починається загальне пожвавлення. А коли він входить, результати пожвавлення починають ховатися. Тих, хто щось ховає, можна сміливо виганяти.
  3. Не змагайтеся в хитрості з викладачем, який любить «палити» студентів. По одному вузу ходить легенда: студенти списали питання з карток, які їх професор роздавав на іспиті кожному особисто в руки, надрукували, а на перездачі картки підмінили. Тільки картки викладача були віддруковані ... на машинці! Спалились бідолахи з тріском.
  4. Ховайте шпори так, щоб їх було зручно діставати і щоб вони не "світилися". Поширена ситуація: сидить дівчина, ніби все нормально, і раптом у неї з-під спідниці вилітає стопка списаних аркушів! І віялом по підлозі. Повернулась незручно ...
  5. Бійтеся викладачів у темних окулярах! Уявіть собі літню сесію: у вікна світить сліпуче сонячне світло, викладач сидить у темних окулярах. І зрозумій - спить він або прямо на тебе дивиться? Або на сусіда? Чи все-таки на тебе? ..

П'ять балів за шпаргалку



Але є все-таки добрі викладачі: помітивши шпаргалку, вони ставлять ... п'ятірки! Міркують вони приблизно так: ну, раз зробив шпору, значить, щось знає. Ходить студентська байка про викладача, який вирішив пожартувати: мовляв, у кого шпора дістане від стелі до підлоги - відразу п'ятірку ставлю! Всі дістали свої шпаргалки, почали вимірювати, і в одного студента, коли він заліз на поставлені один на одного парти так, що рукою міг дістати до стелі, шпора якраз дістала підлоги! П'ятірку отримав.

Правда, зараз викладачі лояльно ставляться до шпаргалок, тільки написаним від руки. Адже роздрукувати з одного файлу шпори на весь курс не складає труднощів. Багато замовляють шпаргалок Курсова24, причому іноді скидається весь курс - з носа буквально по гривні. Видрукувані шпори краще ховати краще. А ось написані від руки викладачі часто прощають: намагався ж, писав! Чогось напевно запам'ятав ...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Наукова стаття
22 поради вступникам до ВНЗ і першокурсникам
Як побороти страх перед іспитом?
Що таке конспект, або Про те, як позбавитися від безкінечного зазубрювання
Велике "переселення народів» або що треба знати про заселення в гуртожиток?
Навчання і підробіток. Як поєднати непоєднуване?
Оформлення реферату - як все зробити правильно?
Як захистити курсову на п'ять балів: 10 порад для студента
Як написати курсову на «відмінно»: 25 кроків до п'ятірки
Як вибрати наукового керівника: 10 типів гомо викладачікусів
Як обдурити антиплагіат: 5 стратегій боротьби
Дистанційне навчання - що це таке?
Як отримати другу вищу освіту?
Есе: «твір» для дорослих

Немає коментарів:

Дописати коментар

Сервис звонка с сайта RedConnect