Місія «Курсова». Скачати, купити, замовити або зробити самому?

Курсова робота: скачати, купити, замовити чи зробити самому

У житті буває всяке. Тим більше, у студентському. Сьогодні ти - старанний студент, який відвідує навіть найнудніші лекції, а завтра ти йдеш з дому, влаштовуєшся на роботу і, нарешті, оцінюєш по достоїнству розмір стипендії.

А час іде. Проходить зимова сесія, наближається літня, а ти так і не розпочав роботу над курсовою. І ти замислюєшся, що краще - скачати, купити, замовити або зробити курсову самому.

Немає універсальних рецептів. Багато що залежить від вузу, наукового керівника, теми, терміну. Отже, ти хочеш:


Скачати курсову


Рішення не дуже хороше в будь-якому випадку. Викладачі теж вміють користуватися Інтернетом, знають, що таке сервіси антиплагіату, прекрасно знайомі з «асортиментом» на найбільших порталах для студентів. Та й шанс, що ту ж курсову вже скачували, і науковий керівник її читав, занадто високий.

Є й інша проблема. Не завжди просто знайти готову роботу по потрібній темі. Можливо, її доведеться редагувати. А то й «підганяти» під вимоги викладача.

Скачувати курсову варто тільки в крайньому випадку, коли у тебе в кишені залишилося десять карбованців на пиріжок, а роботу потрібно захищати наступного ранку. Ризикуєш отримати «зарах», а то й справжню двійку, але це краще, ніж нічого.


Купити готову роботу


Хороший вибір, якщо часу майже не залишилося, а якісь гроші все ж є. Готових робіт багато, продаються вони один раз, тому  ризик, що викладач вже бачив курсову, мінімальний. Та й антиплагіат на таку роботу відреагує, як треба.

У готової роботи, на жаль, є недоліки:

- Складність у підборі роботи по потрібній темі (в ідеалі краще знайти курсову перед вибором теми);
- Необхідність в редагуванні, «підгонці» під вимоги конкретного наукового керівника;
- Ризик.

Ризик все-таки є. Найчастіше продають роботи, які були написані і захищені студентами у вузах. Тому уточни, для якого вузу була написана курсова.


Замовити курсову


Ідеальне рішення, якщо ти категорично проти самостійної роботи, у тебе немає часу, сил, просто бажання писати курсову.

Звичайно, і тут є ризик - нарватися на шахрая або просто недостатньо надійну людину, яка прогуляє передоплату і запоре всі терміни. Уникнути цього можна, замовивши курсову на сайті Курсова24. Це просто, зручно і безпечно.

Недолік один - робота під замовлення коштує дорожче. Але в результаті ти можеш отримати «відмінно». Залишиться тільки перечитати курсову і підготуватися до захисту.


Написати самостійно


Саме цього від тебе і хочуть у вузі. Написання курсової - відмінна підготовка до дипломної роботи. Це перший крок до наукової діяльності. Власне, це і є наукова діяльність. Вибираєш тему, спілкуєшся з науковим керівником, вивчаєш методички, самостійно складаєш список літератури ... створюєш план, робиш практичну та теоретичну частину, оформляєш роботу так, як потрібно. На це йде багато часу. Але, як говориться, важко в навчанні ...

Насправді, написати курсову на «відмінно» не так вже й складно. Досить просто уважно слухати викладача і виконувати його вимоги.


А може, варто ...


... Просто купити або скачати курсову, якщо у вузі особливо не чіпляються, а викладачеві важливо одне - щоб ти хоч щось здав.

Звичайно, є різні люди і різні навчальні заклади. В одному випадку тебе замучать зауваженнями і доробкою, в іншому «пройде» і безкоштовна, скачана з мережі, робота. Але в будь-якому випадку, навіть якщо ніхто нічого не вимагає, варто написати курсову самостійно. Хоча б одну. Це - частина навчання, яка піде на користь, якщо поставитися до неї серйозно. Вчимося ж для себе ...


Есе: «твір» для дорослих
5 порад тим, хто використовує шпаргалки
Чим реферат відрізняється від автореферату
Від солодощів дурнішають - ви в курсі?
Есе: правила написання
Про одну типовою помилку дипломних і курсових робіт
Види рефератів: Якими вони бувають?
Страхи випускників або як вступити до ВНЗ своєї мрії
Як підготуватися до іспиту за 1 день: Стратегія спринтера
Найпопулярніший психостимулятор - як він працює?
Як швидко підготуватися до іспиту: Стратегія стайєра
10 продуктів, які зроблять вас розумнішим
Студентські прикмети

Немає коментарів:

Дописати коментар

Сервис звонка с сайта RedConnect