Як замовити курсову на КУРСОВА24, щоб отримати відмінний результат

 замовити курсову


Написання курсових на замовлення - затребувана послуга. Ці 12 порад допоможуть вам замовити курсову з максимальними шансами на отримання якісного результату. Адже в студентському фрілансі, як і в будь-якому секторі сфери послуг, виконавці зустрічаються і відповідальні, і безвідповідальні, і професійні, і «зальотні».

Використання сервісу КУРСОВА24 дозволяє захистити себе від головного чинника ризику: нахабного шахрайства (оскільки гроші замовника блокуються в системі до схвалення ним отриманої роботи). Але підсумковий результат все одно залежить від цілого ряду чинників - і рівня виконавця, і чіткості техзавдання (ТЗ), і вашого особистого підходу до замовлення курсової.


12 рекомендацій для тих, кому потрібна курсова на замовлення


   1. З'ясуйте вимоги вузу, кафедри і вашого наукового керівника. Рекомендуємо не полінуватися і послідовно пройти перші 8 кроків зі статті «Як написати курсову на відмінно», тобто розібратися з темою, рекомендованою літературою, планом (якщо не тезовим, то хоча б загальним), особливими вимогами викладача. Це дозволить вам чіткіше сформулювати ТЗ. Подивіться, що говорить факультетська методичка про оформлення курсової, і додайте в ТЗ. Зазвичай оформлення курсової проводиться за ГОСТом, але на вашому факультеті можуть бути і «свої особливості».

    2. Не відкладайте замовлення на останній тиждень перед захистом. І тим більше на останній день. За добу можна написати тільки курсову-відписку і тільки на основі матеріалів, наявних в Інтернеті. Якщо потрібна практична частина або пошук матеріалів в оффлайновій бібліотеці - навіть трьох діб буде мало.

Врахуйте також, що науковий керівник навряд чи зарахує відразу навіть найкращу курсову - будуть потрібні доопрацювання.

     3. Зв'яжіться з менеджерами сайту будь-яким зручним для вас способом. Це може бути через телефон, viber, скайп, електронну пошту та інш. Ви також можете оформити замовлення через наш сайт.

    4. Попередьте, що використовуєте кілька систем перевірки антиплагіату. Це допоможе більш точно встановити унікальність тексту та не потрапити в "просак" при перевірці науковим керівником тексту на унікальність.

   5. Встановіть чіткі терміни. Краще - з запасом, для підстраховки. Оптимальний варіант - здача роботи по частинах. Якщо терміни розумні, з нами можна домовитися про поетапну здачу і доопрацювання розділів.

   6. Обговоріть питання оплати. Втім, цей пункт актуальний тільки для тих випадків, коли ви шукаєте виконавця де-небудь на форумі або зв'язалися з ним по оголошенню. Ризики великі для обох сторін. Ми беремо передоплату 50% від вартості роботи і пидписуємо з усіма замовниками договір як гарантія виконання роботи.

   7. Надайте максимально чітко сформульоване ТЗ. Деякі студенти впевнені, що досить назвати тему роботи. А далі нехай виконавець сам викручується!

На жаль, підсумок таких викрутасів може не потягнути і на трійку, причому з вашої вини. Автор-то напише в міру свого розуміння. Хто уточнював, що до роботи повинна додаватися практична частина з аналізом результатів тесту Майерс-Бріггс, проведеного серед працівників Урюпинського кранового заводу?

Найкраще прописати ТЗ максимально детально, особливо якщо виконавець новий, ви з ним раніше не працювали і не притерлися. Теоретично, вказувати елементарне (наприклад, що в роботі повинні бути посилання), не потрібно. Але все-таки краще уточнити. Чим більше розгорнутим будемо ТЗ, тим менше шансів отримати у відповідь обурене: «А ви не говорили, що потрібні додатки!».

   8. Обов'язково обговоріть, як буде писатися практична частина. Іноді без участі замовника не обійтися. Якщо потрібно провести дослідження в конкретній лабораторії або школі, отримавши підпис куратора, доведеться це робити самому. Можна знайти виконавця з вашого міста, але посилати його замість себе «в поле» ризиковано. Хоча і таке буває!

Врахуйте, що іноді виконавець з іншого регіону просто не зможе виконати якісь завдання. Наприклад, навряд чи він відправиться у відрядження, щоб попрацювати у вашому обласному архіві. Як тут можна викрутитися? Є три способи:

- Знайти виконавця-земляка;
- Отримати місцеві матеріали самостійно і надати для обробки виконавцю;
- Доручити цю роботу виконавцю зі свого міста, а написання курсової в цілому - тому, хто краще впорається (якщо ви не впевнені в професіоналізмі місцевого автора).

   9. Обговоріть умови переведення іноземних матеріалів. Багато виконавців пишуть курсові з використанням матеріалів на іноземних мовах, але якщо ви не можете знайти такого виконавця - розбийте замовлення на дві частини. Замовлення на переклад оформите окремо, а отримані матеріали передайте тому, хто пише курсову на замовлення.

  10. Домовтеся про доробки. Обов'язково пропишіть в ТЗ, що в них входить. Погодьтеся, виконавцю не зобов'язаний переписувати курсову цілком, якщо викладачеві раптом спало на думку змінити тему.

Не потрібно шахраювати, виставляючи просте ТЗ, а потім закидати виконавця вимогами про доведення роботи до рівня дисертації. Виконавці дуже не люблять хитромудрих замовників, які практикують нахабне поліпшення дешевих «відмазок» в бік п'ятірки. Це шлях до гострого конфлікту. 

З іншого боку, не слід погоджуватися працювати з виконавцем, який заздалегідь відмовляється від доробок. Адекватний автор розуміє, що науковий керівник завжди знайде, що потрібно підправити і поліпшити. Інакше навіщо він, взагалі потрібен?

   11. Уточніть в ТЗ, чи потрібна захисна промова та презентація. Це окремі види роботи, які студлансер, який взявся за написання курсової на замовлення, виконувати не зобов'язаний. Можливо, він погодиться написати промову бонусом, а може, підвищить ціну - має право. Щоб не виникло непорозумінь, внесіть цей момент в ТЗ.

   12. Шукайте виконавця з прицілом на диплом. У більшості вузів курсові, написані на 3 - 4 курсах, використовуються для підготовки диплома. Найкраще, щоб і курсові, і диплом писав один чоловік, який добре розуміє дану в тему.

Як бачите, для отримання якісної курсової доведеться трохи попрацювати самому. Але зате і результат буде куди кращий, ніж у тих, хто пише в замовленні тільки тему курсової!

Так, і найголовніше: не полінуйтеся перевірити роботу на виконання ТЗ і антиплагіат. І, зрозуміло, не забудьте прочитати свою курсову. Адже виконавець зможе її тільки написати, а захищати доведеться вам.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Сервис звонка с сайта RedConnect